Leven in Spiritualiteit

Tweedaagse Workshop

Kosten: € 200.-
Data: nog geen nieuwe data ingepland 

Leven in Spiritualiteit is voor iedereen die meer zingeving uit zijn leven wil halen. Je kunt deze tweedaagse workshop volgen zonder kennis van NLP.

Deze dagen zijn bedoeld om je te helpen in het volgen van de weg van je hart. Het geeft een eerste opstap om een leven te creëren waar liefde, vrijheid, vreugde, zijn, creativiteit, authenticiteit en verbinding met de Eenheid een uitdrukking van zijn.

Leven in Spiritualiteit is een workshop waarin NLP en Spiritualiteit worden verbonden.
NLP zou je kunnen zien als een model dat je kan helpen de expertise van anderen over te nemen en in je eigen leven toe te passen om op die manier succes te bereiken. De belangrijkste expertise om over te nemen, is die expertise die je helpt maximale levenskwaliteit te creëren op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak.

Maar wat is Spiritualiteit?
Je zou kunnen zeggen dat Spiritualiteit het bewust streven naar de hoogste realisatie van onszelf is, namelijk Liefde worden en Vrijheid zijn. Het gaat om het bewust ontwikkelen van diepere niveaus van innerlijke vrede en liefde en het demonstreren van deze vrede en liefde in elke gedachte, woord en daad om zo te leren functioneren vanuit eenheid en verbondenheid. Dit leidt tot steeds hogere niveaus van bewustzijn en integratie.
NLP leert je deze spirituele weg te nemen. Zo kun je op analoge wijze hogere bewustzijnsniveaus aanboren. NLP helpt je deze weg te beschrijven zonder op welke manier dan ook in ‘godsdienstigheid’ terecht te komen of je te verliezen in welk religieus systeem dan ook. NLP en spiritualiteit zijn wegen van zélfervaring, zélfexploratie en zélfverdieping en staan lijnrecht tegenover elke vorm van doctrine waarin we zouden moeten geloven.
Met andere woorden: NLP is spiritualiteit, NLP is de weg van het Hart.

Wat leer je?

Na deze tweedaagse Leven in Spiritualiteit kun je:

  • Innerlijke stilte opbouwen als voorwaarde voor spirituele ontwikkeling.
  • Strategieën hanteren die leiden tot maximale flexibiliteit en zelfverantwoordelijkheid (om je te helpen je eigen leven weer volledig in eigen handen te nemen).
  • Spirituele voorwaarden benoemen voor de welgevormdheid van een geconcretiseerd doel   (outcome).
  • Je leven weer ter hand nemen en die dingen gaan doen die je werkelijk wilt. Vanuit het hart.

De tijden zijn van 09.30 – 17.00 uur. In de middag is er een pauze van een uur. De kosten voor Leven in Spiritualiteit zijn inclusief koffie, thee en een handout.

Tijdens de workshop verzorgen wij geen lunch. Er zijn diverse betalingsmogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op. Ook mensen die minder bestedingsruimte hebben, bieden we diverse mogelijkheden. We zijn van mening dat financiën nooit een beperkende factor mogen zijn om te werken aan je eigen ontwikkeling.

"De essentie is de intentie"

Copyright © 2020 Taytanchis. Alle rechten voorbehouden.