De 9 inwijdingen

De negen inwijdingen van de Munay-Ki (Rites):

 • Hampe Karpay (Healers Rite)

  Deze inwijding helpt je bij jouw persoonlijk proces van heelwording. In deze inwijding wordt de helende kracht van je handen gewekt. Met deze inwijding begint jouw helende reis.

  Je zult ontdekken dat je er niet alleen voor staat en een grote steun zult ervaren uit de spirituele wereld.

 • Chumpi Karpay ( Bands of Power Rite)

  Bij deze inwijding worden er beschermende krachtbanden in je lichtenergieveld geweven.

  Ze bestaan uit de vijf energetische elementen: aarde, water, vuur, lucht en zuiver licht.

  Deze banden werken als een filter die negatieve of zware energieën die op je af komen absorberen en omzetten in een voeding voor de genoemde elementen.

  Ze voeden jou dus op een positieve manier in plaats van dat ze je vergiftigen of ziek maken.

  Je zult het merken doordat ze je meer in je kracht laten staan en je beter je grenzen aan kunt geven.

 • Ayni Karpay ( Harmony Rite)

  Tijdens deze inwijding ontvang je de zeven archetypen in je zeven hoofdchakra’s. In de eerste ontvang je het archetype van de Slang; in het tweede die van Jaguar; in de derde die van Kolibrie; in het vierde die van de Adelaar.

  De laatste drie zijn aartsengel-achtige energieën. In de vijfde ontvang je die van de Hoeder van de Benedenwereld of Huascar Inca: in de zesde ( het derde oog) die van Quetzalcoatl (de gevederde slang) of Hoeder van de Middenwereld en in de zevende tenslotte die van Pachakuti of de Hoeder van de Bovenwereld.

  Ze worden als zaadjes naar je energiecentra gebracht. Door vuurceremonies te doen ga je ze voeden en laat je ze zodoende groeien.

  Eenmaal uitgegroeid zullen ze helpen om het afval dat in de chakra’s opgehoopt is te verbranden.

  Deze inwijding helpt je om het verleden los te laten.

 • Kawaq Karpay (Seers Rite)

  Bij deze inwijding worden er vezels van licht geïnstalleerd die je visuele cortex in je achterhoofd verbinden met je derde oog en je hartchakra.

  Je zult na verloop van tijd gaan merken dat je het vermogen terugkrijgt om in onzichtbare werelden te kunnen kijken. Ook zul je makkelijker energie kunnen waarnemen.

 • Pampamesayoq ( Daykeepers Rite)

  Deze inwijding verbindt jou met de medicijnmannen en vrouwen uit het verleden. De Daykeeper kan de kracht van oude altaren zoals Machu Picchu en Stonehenge oproepen om heelheid en balans terug te brengen in de wereld.

  Deze inwijding zorgt voor de start van het helingsproces van jouw innerlijke vrouw. Het helpt je om voorbij angst te gaan en vrede te beoefenen.

 • Altomesayoq ( Wisdomkeepers Rite)

  Voor de Q’eros die rechtstreeks afstammen van de Inca’s bevindt de wijsheid zich in de bergen. Elders in de wereld worden bergtoppen ook gezien als plaatsen van kracht, waar mensen het Goddelijke ontmoeten.

  Deze inwijding helpt je om het vermogen te ontwikkelen om buiten de tijd te stappen en oneindigheid te proeven. Hier ontwikkelt zich jouw meesterschap.

 • Kuraq Akuyeq ( Earthkeepers Rite)

  Deze inwijding verbindt je met een lijn van engelen en aartsengelen. Zij beschermen ons sterrenstelsel en verzorgen al het leven op aarde. Door deze inwijding kun je het vermogen ontwikkelen om ‘de wereld in haar ontstaan te dromen’. Oftewel dat je door jouw gedachten de door jouw gewenste wereld kunt creëren.

 • Mosoq Karpay ( Starkeepers Rite)

  Op 21-12 2012 kwamen we uit het IJzeren tijdperk in het Gouden tijdperk terecht. Dit ging met een verandering in frequentie van het universum gepaard, waarbij we door deze inwijding een handje geholpen worden om ons hieraan aan te passen.

  Ons fysieke lichaam evolueert naar een lichtlichaam en zo worden we een Homo Luminus.

  Dit vertraagt talrijke processen zoals veroudering en zorgt ervoor dat je minder kwetsbaar wordt voor ziekten.

  Je DNA gaat zich aanpassen en je zal na 11 maanden niet meer de persoon zijn die je voorheen was.

 • Taytanchis (Creator Rite)

  Het Goddelijk licht ontwaakt in je door deze inwijding. Pas sinds 2006 is het mogelijk geworden deze inwijding van mens op mens door te geven.

De Basis Inwijdingen:

De eerste vier inwijdingen van de Munay-Ki zijn voorbereidende inwijdingen. Door deze eerste vier te ontvangen maak je de weg vrij om de tweede serie van inwijdingen aan te kunnen gaan.

Deze vier inwijdingen zorgen ervoor dat je lichtenergieveld wordt voorbereid en dat je het verleden kan gaan loslaten.

De Verbindings Inwijdingen:

Deze tweede serie van inwijdingen gaat voor een intense verbinding met gidsen en energieën zorgen.

Ze kunnen ons helpen om onszelf en de wereld te transformeren. Ze geven ondersteuning en zorgen ervoor dat we ons weer dingen uit het verleden kunnen herinneren. Ze ondersteunen ons als het ware en laten onze plek in het grote geheel weer ervaren.

De Nieuwe Inwijdingen

Deze laatste twee inwijdingen zijn bedoeld om onszelf en het huidige mens-zijn te overstijgen.

 

"De essentie is de intentie"

Copyright © 2023 Taytanchis. Alle rechten voorbehouden.