Healingen

Er is een verschil tussen een heling en een healing. Een healing vindt op vier niveaus tegelijk plaats: fysiek, mentaal, op zielsniveau en de geest. Door deze volledige reikwijdte heeft een healing een veel groter potentieel dan een reguliere behandeling.

Bij een healing wordt er altijd gebruikgemaakt van dat niveau van bewustzijn dat de cliënt op dat moment heeft. Inzichten die plaatsvinden spelen zich dus ook altijd op dat niveau af. Als er voor healing een groter inzicht nodig is dan de cliënt op dit moment kan bevatten, wordt er op het niveau van de ziel een afspraak gemaakt. In hoeverre deze afspraak of wijziging uiteindelijk in het leven van de cliënt zichtbaar wordt, hangt af van de mate waarin de cliënt niet terugvalt in oude patronen.

Een healing is nuttig om mensen dat duwtje te geven wat ze zelf niet kunnen geven. Er kleeft echter een groot nadeel aan het geven van een healing. Mensen kunnen afhankelijk worden van degenen die die de healing geeft. Dit zorgt er dan voor dat men niet wezenlijk veranderd en de oorzaak voor hun problemen nog steeds  buiten zichzelf blijven zoeken.  Healing houdt zichzelf dan in stand waardoor je telkens weer een healing nodig hebt. Het is mijn uitgangspunt om mensen onafhankelijk en krachtig te maken zodat zij voor zichzelf hetzelfde kunnen doen als wat ik voor ze kan doen.

"De essentie is de intentie"

Copyright © 2023 Taytanchis. Alle rechten voorbehouden.