Nusta Karpay Ibiza 2022

Afbeeldingsresultaat voor nusta karpay

Ervaar een spirituele Nusta Karpay Retreat met de 7 inwijdingen, afgewisseld met wandelingen en yoga sessies op Ibiza!

Datum: 9 t/m 16 oktober 2022

 

 

 

Wat is de Nusta Karpay?

 

De Nusta Karpay is een inwijdingsweg waarbij de mannelijke en vrouwelijke energie in balans wordt gebracht. Wij hebben hier in het Westen een overwegend mannelijke cultuur en om dit te transformeren is de Nusta Karpay bedoeld. Wij hebben juist in deze tijd sterke behoefte aan vrouwelijke archetypen die waren verdrongen door de heersende mannelijke cultuur.

Waarom de Nusta Karpay ontvangen?

Wat de Nusta Karpay in feite doet is ons ego afbreken en ons voeren naar een hoger bewustzijnsniveau. Via deze inwijdingsweg verbinden wij ons met de kosmische vrouwelijke energie, de zeven godinnen van de Andes en natuurlijk ook met moeder Aarde (Pachamama) We leren door overgave ons ego los te laten en vanuit vertrouwen te gaan leven. Het vertrouwen dat we gekoesterd worden door een vrouwelijke kracht die ons draagt en verzorgt. Het is juist deze eenvoud wat de kracht is van de Nusta Karpay.

Hoe gaat dit op je inwerken?

De Nusta Karpay laat je in contact komen met een manier van leven die voor meer vervulling zal zorgen. Omdat je je meer verbonden voelt met alles om je heen en je jouw talenten met de wereld kunt delen. De wereld is aan het veranderen en in de afgelopen tijd zijn er veel mensen geweest die alleen bezig waren met geld, status en macht. Inmiddels is het bewustzijn zodanig aan het veranderen dat mensen in gaan zien dat we meer zijn dan onze bezittingen.

Investering Nusta Karpay Retreat Ibiza:

7-daagse workshop + Verblijf (excl. vlucht) 

  • 7-daagse Nusta Karpay workshop
  • Dagelijkse yogasessies (6x 1uur)
  • Maaltijden (NB niet alle maaltijden zijn inclusief - vraag naar de Voorwaarden)
  • Verblijf in gedeelde kamer
  • Betoverende wandelingen 

€ 1195.-  

 

"De essentie is de intentie"

Copyright © 2023 Taytanchis. Alle rechten voorbehouden.